Om

Humanist med dyb teknisk forståelse og passion for e-læring

Jeg udvikler og producerer flipped/blendede mikrolæringsforløb og hjælper undervisere teknisk og didaktisk med e-læringsaktiviteter primært i Moodle hos SmartLearning.

Min baggrund:

Jeg er “full stack” designer. Jeg undersøger, afgrænser udfordringen, genererer ideer og laver prototype, tester, implementerer og evaluerer. Og gentager.

Min baggrund er pædagogik med mange års erfaring indenfor det alment- og specialpædagogiske felt med kreative projekter, facilitering af processer og understøttelse af gode vaner/hensigtsmæssig adfærd.
Jeg lever og ånder for at udfolde menneskers potentialer. IT, f.eks., er et potent værktøj og vi kun lige er begyndt at forstå hvad det kan indenfor læring og træning når det giver mening.
Professionel Wanderlust førte mig til at studere i en moden alder og med en cand.pæd. i IT-didaktisk design på CV’et er jeg nu begyndt et nyt kapitel med digital undervisning, EdTech og Learning Analytics.

Kontakt:

Jeg er altid interesseret i spændende projekter og tanker, som ikke er i konflikt med mit arbejde. Så skriv endelig og lad os få en kop kaffe.

Adresse: Taastrup Have 40, 2. m.f., 2630 Taastrup
Mail: mail@mette-soegaard.dk

Denne hjemmeside er min “a person must have money and a room of his/her own if he/she wants to create” – Woolf parafrase